НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Засідання вченої ради 27.06.2017

27 червня 2017 року відбулося засідання вченої ради Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.

Із доповідями про підсумки науково-дослідної, науково-інформаційної та бібліотечної діяльності ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського за І півріччя 2017 року виступили заступник директора з наукової роботи С. М. Зозуля й заступник директора з науково-інформаційної та бібліотечної роботи Л. І. Страйгородська. В обговоренні взяли участь завідувачі відділів та секторів, керівники НДР.

Вчена рада, заслухавши та обговоривши інформацію заступників директора, ухвалила рішення:

  • звіт про науково-дослідну, науково-інформаційну та бібліотечну роботу ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського за І півріччя 2017 року схвалити;
  • заступникам директора, керівникам НДР, завідувачам відділів та секторів забезпечувати своєчасне й ефективне виконання завдань НДР;
  • керівникам і виконавцям НДР:

– здійснювати моніторинг упровадження результатів завершених НДР відповідно до Положення про впровадження результатів науково-дослідних робіт НАПН України та Методичних рекомендацій щодо моніторингу впровадження результатів науково-дослідних робіт НАПН України;

– підвищувати й удосконалювати науковий рівень виконавців НДР шляхом участі в науково-практичних заходах, зокрема зарубіжних, навчання в аспірантурі, написання та захисту дисертацій тощо.

Рішенням вченої ради схвалено:

  • звіт про реалізацію плану заходів із міжнародної діяльності ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського за І півріччя 2017 року;
  • звіт про виконання плану заходів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського в рамках реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

Обговорено інформацію про:

  • співпрацю ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського з Українською бібліотечною асоціацією;
  • підготовку до друку наукових періодичних видань ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського;
  • підсумки переміщення та план розміщення частини фонду бібліотеки з будівлі Київського міського будинку учителя (вул. Володимирська, 57).

Матеріал підготувала
вчений
секретар вченої ради,
кандидат історичних наук
С. В. Тарнавська


Анонси та оголошення

26.07.2024

Щиро вітаємо

КОВАЛЕНКО СВІТЛАНУ ГЕОРГІЇВНУ

з Днем народження!

Бажаємо здоров’я, весни в душі, яскравого сонця,  щастя, творчого натхнення, незмінно-позитивнвого настрою, затишку й тепла в колі Вашої родинисеред друзів і колег!

Директор та колектив ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського НАПН України Л. Д. Березівська

22.07.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора з наукової роботи (бібліотечної)  Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали