НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Засідання вченої ради 24.04.2017

24 квітня 2017 року відбулося засідання вченої ради Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського НАПН України.

З інформацією про результати моніторингу впровадження результатів наукових досліджень ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського (2014–2016 рр.) виступила заступник директора з наукової роботи, кандидат історичних наук С. М. Зозуля.

Вчена рада, заслухавши та обговоривши повідомлення С. М. Зозулі, ухвалила рішення:

  • інформацію про результати моніторингу впровадження результатів наукових досліджень ДНПБ України ім.В. О. Сухомлинського узяти до відома та врахувати в роботі;
  • забезпечити 100% упровадження результатів наукових досліджень ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського та їх моніторинг, зокрема опублікування продукції в ЕБ НАПН України.

Рішенням вченої ради рекомендовано до друку та розповсюдження:

  • біобібліографічний покажчик «Творчий доробок Василя Григоровича Кременя інноваційному розвитку освіти України»;
  • довідковий бюлетень «Аналітичний вісник у сфері освіти й науки» (вип. 5).

Серед іншого рішенням вченої ради схвалено:

  • план заходів щодо реалізації Постанови загальних зборів НАПН України «Про результати діяльності НАПН України у 2016 році та в період 2012–2016 років і завдання подальшого розвитку»;
  • план заходів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського з відзначення 25-річчя НАПН України;
  • склад тимчасової конкурсної комісії для розгляду питання «Про обрання вченого секретаря ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського за конкурсом».

Обговорено інформацію про:

  • виконання Постанови Президії НАПН України «Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад наукових установ НАПН України» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про припинення використання Бібліотечно-бібліографічної класифікації та впровадження Універсальної десяткової класифікації»
  • план заходів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського щодо відзначення Всеукраїнського дня науки;
  • нагородження працівників ДНПБ України ім. В.О. Сухомлинського до Дня науки.

 

Матеріал підготувала
вчений секретар вченої ради,
кандидат історичних наук
Тарнавська С. В.


Анонси та оголошення

20.02.2024

Конкурс на заміщення вакантних наукових посад Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського НАПН України Наказ від 19 лютого 2024 р.  № 11.     Детальніше...

08.02.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора з наукової роботи (бібліотечної) Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали