НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Гавриш Світлана Андріївна

                      (1946)

Директор школ "Знань, доброти, родинності, людяності та патріотизму"

Директор школи
“Знань, доброти, родинності, людяності та патріотизму”

Гавриш Світлана Андріївна, директор навчально-виховного комплексу техніко-економічного ліцею № 61 м. Дніпропетровська, народний учитель України, заслужений учитель України.

Народилася 14 травня 1946 року в с. Сурсько-Литовське Дніпропетровської області. Брала приклад з батьків, які дуже піклувалися про дітей (їх у родині було шестеро) та своїх учителів. Змалечку мріяла працювати з дітьми.

Розпочала трудову діяльність у 1963 році старшою піонервожатою Новоолександрівської середньої школи Дніпропетровського району Дніпропетровської області. У цій же школі працювала з 1971 по 1978 рік вчителем української мови і літератури, заступником директора з навчально-виховної роботи.

З 1 березня 1978 року, отримавши на філологічному факультеті Дніпропетровського університету диплом педагога, уперше переступила поріг СШ № 61 – і її одразу призначили заступником директора з навчально-виховноїроботи, а з 1984 року – директором.

За 15 років ліцей випустив 581 медаліста.

З ініціативи С. А. Гавриш НВК № 61 з 1990 року став базовим експериментальним навчальним закладом Дніпропетровського національного університету. Як результат – щорічні призові місця на предметних олімпіадах усіх рівнів (за останні п’ять років їх вибороли 253 учні).

Ліцей № 61 є експериментальним майданчиком регіонального рівня в проекті „Школа духовності, школа здоров’я, школа майбутнього”.

Педагогічний колектив дбає про здоров’я своїх ліцеїстів. За допомоги батьківської громадськості в закладі обладнано євротренажерну залу з 19 тренажерами провідних німецьких фірм.

У травні 2008 року Світлану Гавриш обрано координатором директорів Дніпропетровської області в проекті „Школа майбутнього”.

 

Контакти з НВК № 61:
Веб-сайт

Е-mail: nvktel61@mail.ru

 

 Упорядники:
Виговська О. І.,
канд. пед. наук, доцент,
провідний науковий співробітник
відділу науково-аналітичної обробки
та поширення інформації у сфері освіти

Годецька Т. І.,
учений секретар
ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського


Літературний редактор
Білоцерківець І. П.,

молодший науковий співробітник
науково-редакційного відділу

Упорядники бібліографії:
Самчук Л. І.,
зав. відділу наукової
інформаційно-бібліографічної діяльності

Січкар А. В.,
молодший науковий співробітник
відділу наукової
інформаційно-бібліографічної діяльності


Анонси та оголошення

21.06.2024

Шановні колеги!

Запрошуємо до публікації в електронному науковому фаховому журналі «Науково-педагогічні студії» (вип. 8/2024) Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.  Детальніше…

20.06.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали