НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Гавриш Світлана Андріївна

                      (1946)

Директор школ "Знань, доброти, родинності, людяності та патріотизму"

Директор школи
“Знань, доброти, родинності, людяності та патріотизму”

Гавриш Світлана Андріївна, директор навчально-виховного комплексу техніко-економічного ліцею № 61 м. Дніпропетровська, народний учитель України, заслужений учитель України.

Народилася 14 травня 1946 року в с. Сурсько-Литовське Дніпропетровської області. Брала приклад з батьків, які дуже піклувалися про дітей (їх у родині було шестеро) та своїх учителів. Змалечку мріяла працювати з дітьми.

Розпочала трудову діяльність у 1963 році старшою піонервожатою Новоолександрівської середньої школи Дніпропетровського району Дніпропетровської області. У цій же школі працювала з 1971 по 1978 рік вчителем української мови і літератури, заступником директора з навчально-виховної роботи.

З 1 березня 1978 року, отримавши на філологічному факультеті Дніпропетровського університету диплом педагога, уперше переступила поріг СШ № 61 – і її одразу призначили заступником директора з навчально-виховноїроботи, а з 1984 року – директором.

За 15 років ліцей випустив 581 медаліста.

З ініціативи С. А. Гавриш НВК № 61 з 1990 року став базовим експериментальним навчальним закладом Дніпропетровського національного університету. Як результат – щорічні призові місця на предметних олімпіадах усіх рівнів (за останні п’ять років їх вибороли 253 учні).

Ліцей № 61 є експериментальним майданчиком регіонального рівня в проекті „Школа духовності, школа здоров’я, школа майбутнього”.

Педагогічний колектив дбає про здоров’я своїх ліцеїстів. За допомоги батьківської громадськості в закладі обладнано євротренажерну залу з 19 тренажерами провідних німецьких фірм.

У травні 2008 року Світлану Гавриш обрано координатором директорів Дніпропетровської області в проекті „Школа майбутнього”.

 

Контакти з НВК № 61:
Веб-сайт

Е-mail: nvktel61@mail.ru

 

 Упорядники:
Виговська О. І.,
канд. пед. наук, доцент,
провідний науковий співробітник
відділу науково-аналітичної обробки
та поширення інформації у сфері освіти

Годецька Т. І.,
учений секретар
ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського


Літературний редактор
Білоцерківець І. П.,

молодший науковий співробітник
науково-редакційного відділу

Упорядники бібліографії:
Самчук Л. І.,
зав. відділу наукової
інформаційно-бібліографічної діяльності

Січкар А. В.,
молодший науковий співробітник
відділу наукової
інформаційно-бібліографічної діяльності


Анонси та оголошення

20.02.2024

Конкурс на заміщення вакантних наукових посад Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського НАПН України Наказ від 19 лютого 2024 р.  № 11.     Детальніше...

03.03.2022

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали