НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Завершився цикл науково-педагогічних лекторіїв у співпраці з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка

Цикл науково-педагогічних лекторіїв, що проводився  протягом 2017-2018 навчального року Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В. О. Сухомлинського НАПН України спільно з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка успішно завершився. План проведення лекторіїв було виконано в повному обсязі, а саме:  в період з вересня 2017 р. по квітень 2018 р. було організовано 38  наукових заходів.

У  березні співробітники бібліотеки провели 6 науково-педагогічних лекторіїв.

В наступному навчальному році планується продовжити співпрацю з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка з  проведення науково-педагогічних лекторіїв для студентів та аспірантів.

Про проект

Науково-педагогічний лекторій було започатковано у 2014 році за ініціативою директора Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського, доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента НАПН України Л. Д. Березівської.

В рамках  лекторію проводяться лекції двох тематичних напрямів: бібліотечно-інформаційного та педагогічного, а також екскурсії, огляди книжкових виставок та перегляд відеоматеріалів.

Метою лекторію є розкриття фондів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського, популяризація галузевого інформаційного ресурсу й творчої спадщини видатних педагогів України та світу, підвищення інформаційної культури користувачів і здійснення науково-інформаційного забезпечення фахових потреб науковців та практиків освітянської галузі України.

Проект адресовано широкому колу користувачів, зокрема: школярам, студентам, аспірантам, докторантам, науковцям, вихователям, педагогам і бібліотекарям. Відвідування та прослуховування лекцій сприятиме підвищенню якості досліджень із питань педагогічної науки, освіти, бібліотекознавства та джерелознавства.

Матеріал підготувала
науковий співробітник
відділу науково-документного
забезпечення, соціокультурної діяльності
та міжнародних зв’язків
С. М. Глазунова

naukpedlect-1 naukpedlect-2
naukpedlect-3 naukpedlect-4
naukpedlect-7 naukpedlect-5
naukpedlect-9 naukpedlect-10
naukpedlect-11 naukpedlect-12
naukpedlect-6

Анонси та оголошення

21.06.2024

Шановні колеги!

Запрошуємо до публікації в електронному науковому фаховому журналі «Науково-педагогічні студії» (вип. 8/2024) Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.  Детальніше…

20.06.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали