НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Електронна доставка документів

Правила користування

  1.  Електронна доставка документів (далі – ЕДД) дає можливість користувачам ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського замовляти електронну копію друкованих документів із її фондів, а саме:
  • статей із журналів та збірників;
  • авторефератів;
  • фрагментів монографій до 40 стор.

Формат файлу – графічний (кольоровий, 300 dpi, PDF).

Вартість послуги: 1 сторінка 10 грн.

  1. Ця послуга надається тільки користувачам бібліотеки. Щоб отримати читацький квиток віддаленому користувачу необхідно внести 50 грн. на р/р UA148201720313281001201016401 ДKСУ м. Київ, МФО 820172 Код ЄРДПОУ 25805035 та відправити скан-копію квитанції та заповнену картку реєстрації читача на адресу fond.dnpb@ukr.net. Протягом одного робочого дня Вам на зворотну адресу буде надіслано скан-копію читацького квитка. Отримати оригінал Ви зможете у головному приміщенні бібліотеки за адресою (м. Київ, вул. М. Берлинського, 9).
  2. Для того, щоб замовити копію будь-якого документа необхідно надіслати заповнену форму замовлення документа на ЕДД на адресу: fond.dnpb@ukr.net. На кожний запитуваний документ замовник повинен оформити окремий запит.

Увага! Підбір літератури за темою служба ЕДД ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського не здійснює. З цією метою, будь ласка, звертайтесь до послуг “Віртуальної бібліографічної довідки” або “Запитай у бібліотекаря” , які здійснює бібліотека.

  1. Протягом 3-х днів (за винятком вихідних) користувачу надсилається інформація про можливості виконання замовлення. Бібліотека має право відмовити у замовленні:
  • якщо оцифрування документу суперечить авторському праву,
  • якщо призведе до пошкодження документу.
  1. Протягом 10 днів замовник зобов’язаний підтвердити замовлення, оплатити або відмовитися від нього. Оплата здійснюється на вищезазначений розрахунковий рахунок (п. 2) та надсилається скан-копія квитанції. Непідтверджені замовлення анулюються.
  2. Замовлення починають виконуватись після отримання підтвердження. Строки виконання замовлень на копіювання від 24 годин до 5 робочих діб з часу отримання підтвердження замовлення у порядку черги.
  3. Згідно з законом “Про авторське право і суміжні права”, отримані електронні копії видань дозволяється використовувати тільки для наукових і освітніх цілей. Забороняється тиражувати отримані копії, відтворювати їх у будь-якій іншій формі, передавати на будь-якій основі отримані копії іншим особам або організаціям.
  4. Бібліотека зобов’язується не розголошувати відомості про замовника, зроблених їм замовленнях відповідно до міжнародних правових норм про захист прав особистості, крім випадків, коли такі відомості запитуються офіційними державними органами й передача їх регулюється законодавством України.
Відповідальна за ЕДД:

Мелещенко Людмила Митрофанівна, головний бібліотекар відділу зберігання фонду та обслуговування користувачів

Адреса

dom вул. Берлинського, 9
Київ, 04060
Україна
telephone Телефон: 380 (44) 453-85-17
email E-mail: fond.dnpb@ukr.net

Анонси та оголошення

12.03.2024

Шановні колеги!

Запрошуємо на відкриття та до участі у Всеукраїнському науково-практичному онлайн-семінарі «Школа інформаційно-аналітичного супроводу освіти з питань збереження психічного здоров’я в умовах воєнного стану та глобальної цифрової трансформації суспільства» (включено до програми Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти, 2024» та до програми Шостого Міжнародного науково-практичного Web-форуму «FORUM SOIS, 2024 : Розбудова єдиного відкритого інформаційного простору освіти впродовж життя») 27 березня 2024 року 15:30–17:00

Інформаційний лист

Програма

Зразок оформлення тез

12.03.2024

Шановні колеги, науковці, педагоги, освітяни! Запрошуємо до участі!

6й Міжнародний науково-практичний WEBфорум «Розбудова єдиного відкритого інформаційного простору освіти впродовж життя (Forum SOIS, 2024)», 26-29 березня 2024 року

Інформаційний лист

Спікери форуму

Реєстрація

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали