НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду

Всеукраїнська науково-практична конференція «Дитяча гра та іграшка у просторі культури»

18.04.2019

17 квітня 2019 р. у Державній науково-педагогічній бібліотеці імені В.О. Сухомлинського НАПН України в рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції «Дитяча гра та іграшка у просторі культури» відбулося засідання круглого столу «Актуальні проблеми сучасної гри та іграшки» (модератор – О. Д. Рейпольська, кандидат технічних наук, завідувач лабораторії дошкільної освіти і виховання Інституту проблем виховання НАПН України). Захід організовано Інститутом проблем виховання НАПН України спільно з Міністерством освіти і науки України, Державним музеєм іграшки на базі ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського. Учасниками засідання були науковці, освітяни, аспіранти, студенти з різних куточків України.

Співробітники бібліотеки взяли участь у конференції та забезпечили інформаційний супровід – презентували книжкову виставку «Дитяча гра та іграшка у просторі культури». Під час роботи круглого столу відбулася зустріч із майстром С.О. Святним, членом Національної спілки майстрів народного мистецтва України, лауреатом Всеукраїнських і Міжнародних виставок дерев’яної іграшки, який презентував присутнім виставку «Гра та іграшка в дитячій літературі».

Заходи проведено у дружній атмосфері та жвавій дискусії.

Матеріал підготувала
заступник директора ДНПБ України
ім. В. О. Сухомлинського, канд. іст. наук,
Л. І. Страйгородська

2019.04.17-2 2019.04.17-3

Анонси та оголошення

21.06.2024

Шановні колеги!

Запрошуємо до публікації в електронному науковому фаховому журналі «Науково-педагогічні студії» (вип. 8/2024) Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.  Детальніше…

20.06.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали