НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Мережева акція як сучасна форма роботи з користувачами бібліотеки

30 серпня 2021 року за ініціативи Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського НАПН України (ДНПБ) спільно з Комунальним закладом «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради (КЗ «ЗОІППО» ЗОР) проведено Всеукраїнський онлайн-семінар «Мережева акція як сучасна форма роботи з користувачами бібліотеки» (з досвіду роботи бібліотек ЗЗСО Запорізької області) та майстер-клас «Організація та проведення мережевої акції у шкільній бібліотеці».

Онлайн-заходи проходили на платформі Google Meet і транслювалися на YouTube-каналі, що дало змогу взяти участь у них понад 1500 фахівцям – методистам обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, бібліотекарям закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, а також бібліотечним працівникам публічних бібліотек з різних областей України, які відповідають за бібліотечну справу в ОТГ. Модерували захід методист КЗ «ЗОІППО» ЗОР Людмила Крижко та завідувач відділу науково-методичної, соціокультурної та міжнародної діяльності ДНПБ Ірина Хемчян.

 Запис трансляції вебінару доступний за посиланням: https://youtu.be/sgK72tAtvrs

 І. Хемчян,
завідувач відділу науково-методичної,
соціокультурної та міжнародної діяльності
ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського


Анонси та оголошення

21.06.2024

Шановні колеги!

Запрошуємо до публікації в електронному науковому фаховому журналі «Науково-педагогічні студії» (вип. 8/2024) Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.  Детальніше…

20.06.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали