НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ
ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Бібліотека це дзеркало і джерело духовної культури

Image
04060, Київ, М.Берлинського, 9 380 (44) 467-22-14 dnpb@i.ua Мапа проїзду
A A A

Науково-педагогічний лекторій (18.10.17)

18 жовтня 2017 року до Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського НАПН України завітали студенти ІІ курсу Київського університету імені Бориса Грінченка (спеціальність «українська мова і література») разом з куратором, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри теорії та історії педагогіки Маргаритою Валентинівною Козир та вчителем  першої категорії ЗНЗ № 231 Оболонського району Терещенко Оленою Іванівною, яка працює з учнями за методикою Василя Олександровича Сухомлинського.

Фахівці бібліотеки:  науковий співробітник сектору обслуговування, соціокультурних комунікацій і міжнародної діяльності Ярослава Миколаївна Ніколаєнко і завідувач сектору рідкісних видань Руслана Іванівна Палійчук провели оглядову екскурсію Бібліотекою та музеєм рідкісної книги.

У читальному залі фонду В. О. Сухомлинського ДНПБ ім. В. О. Сухомлинського в рамках науково-педагогічного лекторію науковий співробітник фонду Леся Віталіївна Старикова познайомила студентів зі спадщиною відомого вчителя-гуманіста.

Під час зустрічі студенти на чолі з керівником Козир М .В. анонсували  свій проект, основним завданням якого  є видання ілюстрованої збірки сучасних дитячих казок, створених студентами в стилі казок видатного педагога В. О. Сухомлинського.

До фонду Бібліотеки були подаровані дитячі малюнки, створені за мотивами казок педагога. Наукові співробітники фонду були запрошені в ЗНЗ №231 на відкриті уроки за казками В. О. Сухомлинського, а також на практичні заняття студентів.

Матеріал підготували
науковий співробітник
сектору обслуговування,
соціокультурних комунікацій і
міжнародної діяльності
Я. Н. Ніколаєнко та

науковий співробітник відділу
історії освіти
Л. В. Старикова

2017.10.18-2 2017.10.18-3
2017.10.18-4 2017.10.18-5

Анонси та оголошення

21.06.2024

Шановні колеги!

Запрошуємо до публікації в електронному науковому фаховому журналі «Науково-педагогічні студії» (вип. 8/2024) Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.  Детальніше…

20.06.2024

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Детальніше...

Всі матеріали

Наша анкета

Шановні користувачі!

ДНПБ України
імені В. О. Сухомлинського НАПН України прагне створити сучасний науково-освітній та культурний простір, що сприятиме якісному забезпеченню Ваших інформаційних потреб.

Просимо взяти участь в анонімному анкетуванні! 

Ваші відповіді допоможуть нам покращити бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів і слугуватимуть удосконаленню науково-інформаційного забезпечення сфери освіти, педагогіки, психології.

Вебінар

No meeting rooms are currently available to join.

Заходи

Всі матеріали

Виставки

Всі матеріали

Наші видання

Всі матеріали